Lue Eeva Joenpellon kirjailijakodin asukkaiden kokemuksia

Minkälaista on ollut asua Eeva Joenpellon kirjailijakodissa?
 
Viime vuonna Joenpellon juhlavuoden kunniaksi WSOY:n kirjallisuussäätiö kysyi tämän kysymyksen kirjailijakodin entisiltä ja silloisilta asukkailta. Tuomas Kyrö, Aki Ollikainen, Katja Kettu, Maritta Lintunen ja Marianna Kurtto kirjoittivat omakohtaiset vastaukset, jotka koottiin Eevan talossa -nimiseen julkaisuun. Lehteä jaettiin yleisölle juhlavuoden tapahtumissa. Nyt Eevan talossa on julkaistu myös digitaalisena. Pääset lukemaan lehden tästä:

 

Hae kirjailijakodin asumisoikeutta!

 
Eeva Joenpellon kirjailijakodin asumisoikeus on jälleen haettavissa. Voisitko sinä tai tuttavasi olla talon seuraava asukas? Asumisoikeus myönnetään ammattikirjailijalle tai -kääntäjälle. Asukkaan valitsee säätiön hallitus. Valintaan vaikuttavat työsuunnitelma, kirjallinen ura, motivaatio asumiseen sekä asumisen tarve.
 
Kirjalliset hakemukset tehdään säätiön sähköisessä apurahajärjestelmässä ja niiden tulee olla perillä 20.4.2022 klo 23.59 mennessä.
 
Lisätietoja talosta ja asumisesta antaa säätiön asiamies Annaliina Rintala, annaliina.rintala@wsoy-kirjallisuussaatio.fi / +358 40 156 1956

 

Julkaistu 6.4.2022.